Over ons

Bij Hermsen Garantiemakelaars ben je aan het juiste adres!

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen en aankopen van woningen in Huissen en omgeving. Als Garantiemakelaar staan wij voor deskundigheid, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak.

Wanneer u uw woning wilt verkopen, zorgen wij voor een professionele presentatie en een doelgerichte marketingstrategie. Wij gaan actief op zoek naar potentiële kopers en begeleiden u tijdens het verkoopproces. Door onze kennis van de lokale huizenmarkt en meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij een realistische en marktconforme prijs voor uw woning bepalen.

Bent u juist op zoek naar een woning in Huissen? Ons team van ervaren makelaars kent de markt als geen ander en helpt u graag bij het vinden van uw droomhuis. Wij luisteren naar uw wensen en selecteren de woningen die hier het beste bij passen. We gaan met u mee op bezichtiging, adviseren u over de waarde en de onderhandelingen en begeleiden u uiteindelijk bij de aankoop.

Bij Hermsen Garantiemakelaars vinden wij persoonlijk contact en een eerlijke dienstverlening erg belangrijk. Wij nemen de tijd voor u, denken met u mee en zorgen voor een vlot en succesvol verloop van het verkoop- of aankoopproces.

Dus bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare makelaar in Huissen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

 

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf juli 2023 tot juli 2024

dagen gemiddelde looptijd

vanaf juli 2023 tot juli 2024

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf juli 2023 tot juli 2024