Over Frans Stuart

Mijn naam is Frans Stuart en ik ben sinds 2021 werkzaam als verzekeringsadviseur bij Hermsen Garantiemakelaars en Verzekeringen. Ik ben opgegroeid in Bemmel, woon er nog steeds met veel plezier en ken de gemeente Lingewaard op mijn duimpje.

Voordat ik hier begon heb ik twee jaar gewerkt bij ING Verzekeringen in Ede, maar daar zat ik duidelijk niet op mijn plek. Bij de grote ondernemingen draait het in mijn ogen te veel om de cijfers en veel te weinig om de klant. Lange wachtrijen, meerdere keuzemenu’s of chatbots zorgen vaak voor irritaties en zijn geen vorm van klantvriendelijkheid.

Gelukkig is dat bij Hermsen Garantiemakelaars en Verzekeringen niet het geval. Klantvriendelijkheid vinden wij heel belangrijk en handelen hier ook naar. Zo kunt u altijd bij ons op kantoor langskomen en staat u ook nooit minuten lang in een wachtrij voor hulp. Het meedenken met klanten en het helpen met de verzekeringen of schades geeft mij dan ook veel voldoening en plezier.