Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Hermsen Garantiemakelaars Huissen

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Geweldige partner om mee samen te werken. Jurrien en Marcel bedankt voor alle goede zorgen. Arno en Ben Pfeil

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.8

Makelaar Jurjen van Stratum handelde correct en snel en heeft voor ons goed onderhandeld. Bovendien was hij zeer prettig in de onderlinge contacten. Wij willen hem zeer warm aanbevelen bij andere kopers/verkopers

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

8

Onze ervaring met makelaar Hermsen was prima! Deskundig, ervaren en doortastend, Het personeel op kantoor is zeer vriendelijk, behulpzaam en goed bereikbaar. De verkoop van ons huis verliep daardoor zeer efficiënt en voorspoedig.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8.8

Marcel Hermsen heeft laten zien dat hij een zeer deskundige en ervaren makelaar is. Zijn inhoudelijke en procesmatige begeleiding heeft ons goed geholpen. De professionele en persoonlijke betrokkenheid was een groot goed. Naast de marktsituatie heeft deze makelaar ervoor gezorgd dat we ons huis naar tevredenheid hebben kunnen verkopen.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

9.3

Wij zijn heel goed geholpen door Jurrien. Vanaf het begin was er een goede klik en werd een reëel beeld geschetst van de verwachtingen. Jurrien is gedurende het proces heel toegankelijk, persoonlijk en toont zich betrokken maar ook professioneel. Bezichtigingen zijn ook prima verlopen. Kortom, een prima ervaring en ik zou Hermsen zeker aanbevelen.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Makelaar Erik straalt vertrouwen uit, is professioneel, en geeft goed en vooral eerlijk advies. Hij neemt het hele verkoopproces over en houdt je goed op de hoogte. Geen onaangename verrassingen dus.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hermsen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,8

Bij Hermsen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,8. Benieuwd waarom?