Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Hermsen Garantiemakelaars Huissen

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Het contact met de makelaar verliep prima. Goede prijs.Alles is naar wens verlopen. Hij had een goed antwoord op al mijn vragen.Hermsen garantiemakelaars is een goed makelaarskantoor met vriendelijke mensen en een goede service. Ze hebben van alles voor mij gedaan. Ik kon met mijn vragen altijd bij mijn makelaar terecht. Ze hebben als rapportcijfer een dikke 10 verdiend. Ik zou deze makelaar iedereen aanraden. Deze makelaar was heel begripvol voor mijn situatie. Ik hoop dat jullie deze makelaar aan jullie klanten adviseren.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Prettige communicatie , kennis van zaken

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

In de tijd dat we een appartement zochten ontmoetten we meneer Hermsen bij twee bezichtigingen. We waren verrast door zijn warme vriendelijkheid, betrokkenheid bij ons zoekproces, nuchtere kijk en duidelijke vakkennis. Die vakkennis uitte zich mn bij de openheid over de voor’s en tegen’s van ons huis. We hebben diverse makelaars ontmoet en hoewel ze allemaal plezierig in de omgang waren kozen we beiden voor meneer Hermsen. Ook de sfeer op zijn kantoor was heel positief en dat versterkt het vertrouwen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.8

Het verkoop proces werd perfect begeleid door het team van Hermsen. Ze beschikken over goede marktkennis en communiceren prettig met de opdrachtgever en potentiële kopers. Ik kan Hermsen makelaars van harte aanbevelen.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

Was een fijne contact als ik ooit weer een huis ga verkopen laat ik dat zeker door hermsen doen jurrien van stratum heeft goed werk geleverd

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hermsen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,8

Bij Hermsen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,8. Benieuwd waarom?