Over Erik Hermsen

Ik ben geboren en opgegroeid in Huissen en nu met mijn gezin woonachtig in Elst. In mijn vrije tijd ga ik graag een stukje hardlopen en als vader van een dochter en een zoon ben ik betrokken bij beider sporten en hobby’s. Als geboren en getogen Huissenaar ken ik de lokale markt als mijn broekzak en kan ik onze klanten voorzien van betrouwbaar advies.

Ik ben trots op het feit dat we als familiebedrijf al zo lang actief zijn in de verzekeringen en de makelaardij. Mijn vader heeft het kantoor 65 jaar geleden gestart en ik ben al meer dan 25 jaar werkzaam als beëdigd makelaar en taxateur.

Bij ons staat de klant altijd centraal. We luisteren naar hun wensen en behoeften en streven ernaar om aan hun verwachtingen te voldoen. We begrijpen dat het kopen of verkopen van een woning een belangrijke beslissing is en daarom zetten we ons in om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Ons team van medewerkers is hecht en we hebben korte communicatielijnen op kantoor. We geloven in eerlijkheid en transparantie. We bieden niet alleen diensten aan op het gebied van kopen en verkopen van woningen, maar ook taxaties, hypotheken, verhuur en beheer van vastgoed. Wat uw wensen ook zijn, bij ons bent u aan het juiste adres.

We streven ernaar om u de beste service te bieden en u te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen om een succesvolle transactie te realiseren. Onze ervaring en kennis van de lokale markt stellen ons in staat om u van betrouwbaar advies te voorzien. Ons doel is om elke klant tevreden te stellen en een langdurige relatie op te bouwen.

Directie / NVM Register Makelaar & Taxateur

Eigenaar

Erkend Hypotheek Adviseur