Over Nathalie Boogaars – Aaldering

Met veel enthousiasme werk ik al sinds 2005 bij Hermsen Garantiemakelaars en Verzekeringen. Samen met mijn man en onze 2 kinderen woon ik in het mooie Huissen. Huissen is een bruisende stad vol met traditionele evenementen en een rijk verenigingsleven, waar wij met ons gezin dan ook graag aan deelnemen, o.a. bij voetbal verenging Jonge Kracht en het carnavalsgebeuren. Het feit dat ik mijn hele leven al met veel plezier in Huissen woon maakt het extra leuk om in mijn eigen woonomgeving te werken.

Binnen het kantoor ben ik werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag en vervul ik de rol van binnendienstmedewerkster en ben ik vaak het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Ik houd mij voornamelijk bezig met het verzorgen van diverse correspondentie, administratieve taken, het opmaken van koopovereenkomsten en huurcontracten, het uitwerken van taxatierapporten en het inplannen van bezichtigingen en verkoopadviesgesprekken. Daarnaast verricht ik ondersteunende werkzaamheden voor mijn collega’s van de afdeling verzekeringen.