Over Arnoud Pol

Ik werk sinds 2001 bij Hermsen als verzekerings- en hypotheekadviseur, na een periode bij ASR, een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Ik woon met mijn vrouw en 2 volwassen kinderen in Grave en in mijn vrije tijd ben ik penningmeester bij onze lokale voetbalvereniging en zelf ook nog actief als voetballer.

Mijn doel is om mensen te helpen bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van verzekeringen en hypotheken, door echt te luisteren naar hun behoeften en wensen om samen tot de beste oplossing te komen.

Mijn jarenlange ervaring bij ASR heeft me veel kennis en expertise op het gebied van verzekeringen opgeleverd. Ik ben in staat complexe situaties te analyseren en maatwerkoplossingen aan te bieden. Bij Hermsen Garantiemakelaars en Verzekeringen kan ik deze ervaring gebruiken om mijn klanten nog beter van dienst te zijn. Mijn passie ligt in het persoonlijk en eerlijk helpen en adviseren van mensen, en ik streef altijd naar tevreden klanten. Dat is mijn grootste motivatie!