Ga naar inhoud

Dorpsstraat 39

6678 BE Oosterhout

Verkocht

€ 780.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Koop Oosterhout Dorpsstraat 39

Let op! Beleggingsobject!

Het object betreft een gerenoveerd vrijstaand woon-/zorggebouw uit de jaren ‘30. Deze royale vrijstaande woon-/zorgvilla is omstreeks 2004 vrijwel compleet verbouwd en geschikt gemaakt voor een woongroep. Zodoende beschikt het object over diverse gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen, waaronder een zeer ruime woonkamer, grote uitgebreide keuken met de nodige apparatuur, kantoor en slaapkamer, plan om om te bouwen tot studio en meerdere sanitaire voorzieningen per etage.

Op de verdiepingen is het object ingericht met in totaal 11 slaapvertrekken met eigen wastafels. Daarnaast is één slaapvertrek voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet. In totaal bevinden zich er 5 douches en 6 toiletgroepen binnen het gebouw.

Het object is gesitueerd op een ruim perceel van 810 m² en beschikt over een zonnige achtertuin met vrijstaande houten berging. Er is tevens terrasruimte aan de zijkant van het gebouw.

Het pand is momenteel eigendom van de Passie Holding BV. Het pand is in eigen gebruik t.b.v. begeleid wonen. Op verzoek van de gemeente moet zorg en huisvesting gescheiden worden. Vandaar dat het pand te koop wordt aangeboden terwijl de huidige eigenaar en gebruiker het weer terug wil huren. De huidige huur is € 50.400,- per jaar. Er is een vergevorderd plan om een aantal slaapvertrekken samen te voegen tot kleine studio’s. De (IKEA) keukens zijn al aanwezig maar deze verbouwing moet nog afgemaakt worden. De inschatting is dat dit ca. € 25.000,- incl btw zou gaan kosten.Tevens moet er buiten nodig geschilderd worden. Na realisering van de drie studio’s zou de Passie het pand voor 10 jaar willen terug huren voor € 60.000,- per jaar (geen btw)
Het object is zodanig goed verbouwd en geïsoleerd waardoor het beschikt over een energielabel A.

Ligging/ Bereikbaarheid:
Het object is centraal gelegen in Oosterhout (gemeente Overbetuwe) en bevindt zich in een rustig straatje. Het object heeft een goede bereikbaarheid aangezien diverse uitvalswegen goed en snel toegankelijk zijn. Nijmegen is op ca. 10 minuten rijden gelegen. Het station Nijmegen-Lent is op ca. 5 km. gesitueerd.

Oosterhout is voorzien van onder andere een basisschool, dorpshuis, diverse winkeltjes, enkele horecagelegenheden, sportverenigingen en een supermarkt.

Vloeroppervlakte:
Er is een meetstaat conform de NEN2580 opgemaakt waarin onderstaande metrages zijn opgenomen:

– Gebruiksoppervlakte wonen 493,00 m²
– Gebouw gebonden buitenruimte 2,70 m²
– Externe bergruimte 15,70 m²
– Bruto vloeroppervlak woning 632,90 m²
– Bruto inhoud woning 1.638,28 m²

(Er is nog een kelderruimte van ca. 12 m² welke niet is opgenomen in het meetrapport)

Indeling:
Kelder; opslagkelder.

Begane grond; entree, hal met meterkast, bijkeuken/wasruimte, twee slaapkamers die omgebouwd kunnen worden tot 1 studio, toiletten, riante woonkamer met toegang tot het terras gelegen aan de zijkant en aansluitend grote dichte keuken met de nodige inbouwapparatuur, (opslag)kamer, 1 kantoor, hal met toegang tot de achtertuin, 1 kamer die omgebouwd kan worden tot studio.

1e verdieping; overloop, 9 slaapvertrekken waarvan 1 slaapvertrek met een eigen badkamer met toilet, 3 gemeenschappelijke douches, 2 gemeenschappelijke toiletten, trapopgang.

2e verdieping; overloop, 2 slaapvertrekken, doucheruimte, toilet, technische ruimte en bergzolder.

Parkeren:
De oprit biedt plaats voor meerdere auto’s.

  • 1.893 m2

Kenmerken Dorpsstraat 39

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 780.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectMaatschappelijk vastgoed
Perceeloppervlakte1.893 m2

Parkeergelegenheid

Overdekt parkerenParkeren is mogelijk op de oprit of langs de stoep.
Onoverdekt parkerenParkeren is mogelijk op de oprit of langs de stoep.

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1936
Bouwjaar toelichting

Overig

LocatieWIJKWINKELCENTRUM, IN_WOONWIJK
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenRedelijk tot goed

Ligging Dorpsstraat 39

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod