Skip to content

Te koop: woonhuis Van Bronckhorstdreef 23 6534 VB Nijmegen

Verkocht

€ 565.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Nijmegen Van Bronckhorstdreef 23

Deze half vrijstaande moderne woning beschikt over een vrijstaande kantoorruimte ca. 20 m2 in de tuin en is gunstig gelegen aan een pittoresk pleintje, verkeersluw achter het prachtige Huis Hatert.

Op de begane grond bevindt zich een grote, brede en lichte woonkamer, opgedeeld in twee delen die elk beschikken over openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. In de hal bevindt zich de toegang tot het toilet en de ruime berging, waar zich wasmachine, droger, cv en een deur naar buiten bevinden. De woning beschikt over een ruime kelder (ca. 10 m2) met veel opbergruimte met een goede sta hoogte. Een ijzeren wenteltrap verbindt kelder, begane grond en eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de ruime badkamer.

De tuin is gunstig op de zon gelegen (ZW) geheel aangelegd en voorzien van een vijver en automatische beregening. De tuin is geheel afgesloten en biedt een prachtig uitzicht richting het kanaal. De lichte tuin grenst aan de ene kant aan volkstuintjes en aan de andere kant aan een lange bomenhaag tussen de woning en een hoogbouw (Studentenflat waar geen hinder van ondervonden wordt) De hele wijk is rond 1995 onder architectuur in dezelfde stijl gebouwd. Het veldje in het midden is een ideale speelplek voor kinderen. De straat die het veldje omringt wordt alleen door bestemmingsverkeer gebruikt.

Bijzonderheden:
Ruim kavel ca. 644 m2 met een oprit waar gemakkelijk twee auto’s kunnen staan;
Inhoud ca. 520 m3, woonoppervlak ca. 146 m2.
De mogelijkheid is er om contact op te nemen met 2 bewoners van het pleintje aan de Van Bronckhorstdreef voor een recensie m.b.t. het wonen.
Belangstellenden hebben de mogelijkheid om met twee bewoners van het pleintje aan de Van Bronckhorstdreef te praten over hoe het is om daar te wonen. Mocht u hier interesse in hebben neem dan contact op met ons kantoor via het nummer: 024 – 32 33 200.

  • 146 m2
  • 644 m2
  • 3

Kenmerken Van Bronckhorstdreef 23

Overdracht

Vraagprijs€ 565.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte644 m2
Woonoppervlakte146 m2
Inhoud520 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1995
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Kenmerken door vrienden toegevoegd

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stappen jouw eigen ervaring toe.

Maandlasten

Ligging Van Bronckhorstdreef 23

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

58%

20% NL

21%

20% NL

21%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod