Skip to content

Te koop: appartement Villa Lierdal (Bouwnummer 4) ong 6584 AJ Molenhoek

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 525.000,- v.o.n.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Molenhoek Villa Lierdal (Bouwnummer 4) ong

Bouwnummer 4
Unieke kans om nog in te stappen in dit succesvolle nieuwbouw appartementencomplex. Dit is het laatste beschikbare appartement. U heeft nu nog alle inspraak in indeling en afwerking zodat het appartement voor u op maat gebouwd en afgewerkt kan worden. We maken graag een afspraak met u voor een informatief gesprek waarin we alle mogelijkheden kunnen doornemen.

Ruim begane grond appartement van 139 m2 met flink zonnig terras vanwaar prachtig uitzicht over het Lierdal, gelegen op het noord-westen van ca. 39 m2 met berging en 2 parkeerplaatsen in de onderbouw. Start bouw najaar 2021, geplande oplevering voorjaar 2023. De woningen worden zeer energiezuinig en dit appartement beschikt over een warmtepomp die kan verwarmen en koelen via de vloerverwarming. Door 14 eigen zonnepanelen zal de energierekening lekker laag zijn. De appartementen worden compleet opgeleverd met sanitair maar zonder keukeninrichting. Dit appartement heeft twee badkamers en twee parkeerplaatsen in de parkeergarage.

De begane grond steekt circa één meter boven het maaiveld uit, de 6 appartementen op deze bouwlaag hebben hierdoor extra privacy en een mooi uitzicht. Ieder appartement kent een andere indeling en formaat waardoor de keuze groot is. De bijbehorende terrassen zijn groot van formaat.

Royaal wonen aan de rand van Molenhoek met alle voorzieningen in de nabijheid en een fantastisch uitzicht over het Lierdal. Villa Lierdal maakt onderdeel uit van het nieuwbouwplan aan de Middelweg in Molenhoek op de locatie van de voormalige autogarage Jipp/Hegeman.

Het plan op deze zeer centraal gelegen locatie bestaat in totaal uit 32 appartementen verdeeld over twee gebouwen van elk 16 appartementen. In Villa Lierdal komen 16 royale koopappartementen met een de semi-verdiepte afgesloten garage met 24 parkeerplaatsen en 16 privé bergingen. De hoofdentree bevindt zich aan het groene binnenplein. De markante entree is voorzien van een bellentableau, trappenhal en liftinstallatie.

De appartementen in Villa Lierdal zijn uitgerust met de laatste technieken en voldoen dan ook aan hoge normen als het gaat om duurzaamheid en comfort. Daarbij is extra geïnvesteerd om een zo duurzaam mogelijk gebouw te realiseren, zoals warmte-terug-win-systeem (wtw), zonnepanelen en warmtepomp installatie met koelfunctie.

Molenhoek is centraal gelegen onder de rook van Nijmegen en is omsloten door de prachtige natuur van het Lierdal, Groesbeekse bossen en de waterrijke omgeving van de Maas. Daarbij heeft Molenhoek als dorp buitengewoon veel te bieden. Naast het dorpse karakter beschikt Molenhoek over een klein winkelcentrum met supermarkt, treinstation met een verbinding naar Nijmegen-Venlo en zijn grote uitvalswegen binnen 1 á 2 minuten te bereiken. Ook beschikt Molenhoek sinds 2020 over een snelfietsroute van Cuijk naar Nijmegen. Hierdoor zijn de Radboud Universiteit en het Radboud Ziekenhuis met een elektrische fiets snel te bereiken. Tevens is er een breed aanbod aan sport- en ontspanningsmogelijkheden.

Bijzonderheden:
* Op de website vindt u het inschrijfformulier. Bij overtekening zal Janssen-Groesbeek Vastgoed toewijzen;
*De woningen worden gebouwd onder de nieuwbouwgarantieregeling appartementen 2020
van Bouwgarant.

Voor meer informatie over dit nieuwbouwplan, ga naar de website www.villalierdal.nl .

  • 139 m2
  • 2

Kenmerken Villa Lierdal (Bouwnummer 4) ong

Overdracht

Koopprijs€ 525.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte139 m2
Inhoud550 m3

Bouw

SoortBenedenwoning
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2023
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Villa Lierdal (Bouwnummer 4) ong

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

7.775

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

27%

20% NL

36%

20% NL

36%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod