Skip to content

Te koop: appartement Villa Lierdal (Bouwnummer 1) ong 6584 AJ Molenhoek

Verkocht

€ 465.000,- v.o.n.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Molenhoek Villa Lierdal (Bouwnummer 1) ong

Bouwnummer 1
Inmiddels zijn 14 van de 16 appartementen verkocht en is besloten begin november te starten met bouwen. Er zijn nog twee appartementen over te weten bouwnummers 1 en 4. Beide appartementen liggen op de begane grond en hebben een tuin van ca. 42 m2.

Ruim begane grond appartementen van 117 m2 met flink zonnig terras, gelegen op het zuid-oosten van ca. 42 m2 met berging en parkeerplaats in de onderbouw. Start bouw najaar 2021, geplande oplevering voorjaar 2023. De woningen worden zeer energiezuinig en dit appartement beschikt over een warmtepomp die kan verwarmen en koelen via de vloerverwarming. Door 12 eigen zonnepanelen zal de energierekening lekker laag zijn. De appartementen worden compleet opgeleverd met sanitair maar zonder keukeninrichting.

De begane grond steekt circa één meter boven het maaiveld uit, de 6 appartementen op deze bouwlaag hebben hierdoor extra privacy en een mooi uitzicht. Ieder appartement kent een andere indeling en formaat waardoor de keuze groot is. De bijbehorende terrassen zijn groot van formaat. De entree wordt ontsloten via een Atrium met veel daglicht. Voor de tussengelegen appartementen (bouwnummers 1,4,7 en 10 zijn extra ramen grenzend aan het Atrium toegevoegd, zie tekeningen) Hierdoor hebben de appartementen veel meer daglicht.

Royaal wonen aan de rand van Molenhoek met alle voorzieningen in de nabijheid en een fantastisch uitzicht over het Lierdal. Villa Lierdal maakt onderdeel uit van het nieuwbouwplan aan de Middelweg in Molenhoek op de locatie van de voormalige autogarage Jipp/Hegeman.

Het plan op deze zeer centraal gelegen locatie bestaat in totaal uit 32 appartementen verdeeld over twee gebouwen van elk 16 appartementen. In Villa Lierdal komen 16 royale koopappartementen met een de semi-verdiepte afgesloten garage met 24 parkeerplaatsen en 16 privé bergingen. De hoofdentree bevindt zich aan het groene binnenplein. De markante entree is voorzien van een bellentableau, trappenhal en liftinstallatie.

De appartementen in Villa Lierdal zijn uitgerust met de laatste technieken en voldoen dan ook aan hoge normen als het gaat om duurzaamheid en comfort. Daarbij is extra geïnvesteerd om een zo duurzaam mogelijk gebouw te realiseren, zoals warmte-terug-win-systeem (wtw), zonnepanelen en warmtepomp installatie met koelfunctie.

Molenhoek is centraal gelegen onder de rook van Nijmegen en is omsloten door de prachtige natuur van het Lierdal, Groesbeekse bossen en de waterrijke omgeving van de Maas. Daarbij heeft Molenhoek als dorp buitengewoon veel te bieden. Naast het dorpse karakter beschikt Molenhoek over een klein winkelcentrum met supermarkt, treinstation met een verbinding naar Nijmegen-Venlo en zijn grote uitvalswegen binnen 1 á 2 minuten te bereiken. Ook beschikt Molenhoek sinds 2020 over een snelfietsroute van Cuijk naar Nijmegen. Hierdoor zijn de Radboud Universiteit en het Radboud Ziekenhuis met een elektrische fiets snel te bereiken. Tevens is er een breed aanbod aan sport- en ontspanningsmogelijkheden.

Bijzonderheden:
Bel een van de makelaars voor een informatieve afspraak en of optie;
*De woningen worden gebouwd onder de nieuwbouwgarantieregeling appartementen 2020 van Bouwgarant.

Voor meer informatie over dit nieuwbouwplan, ga naar de website www.villalierdal.nl .

  • 117 m2
  • 2

Kenmerken Villa Lierdal (Bouwnummer 1) ong

Overdracht

Koopprijs€ 465.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte117 m2
Inhoud450 m3

Bouw

SoortBenedenwoning
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2023
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Villa Lierdal (Bouwnummer 1) ong

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

7.775

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

27%

20% NL

36%

20% NL

36%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod