Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Rijksweg 35bwno. 7 6596 AA Milsbeek

Verkocht

€ 429.000,- v.o.n.

De bouw is gestart!

Aan de Rijksweg in Milsbeek waar de voormalig Bakkerij van Jacobs gevestigd was wordt een prachtig woonhof gerealiseerd, Bakkershof in Milsbeek. Er komen 18 woningen in een groene setting. De oude fruitboomgaard zal in ere worden hersteld zodat men eindeloos kan genieten. Het plan bevindt zich aan de rand van Milsbeek tegenover restaurant ’t Töpke met alle voorzieningen in de buurt.

Het nieuwbouwplan bestaat uit vier 2-1 kapwoningen, drie vrijstaande woningen en 11 huurappartementen. De koopwoningen zijn gelegen op royale kavels en hebben ruimte voor 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Alle woningen voldoen aan de laatste energetische eisen waardoor ze een lage energienota garanderen. De woningen zijn met belang voor de omgeving en natuur ontworpen. Hier voelt u zich straks op uw plek!

In Bakkershof worden 7 royale grondgebonden koopwoningen gerealiseerd bestaande uit twee woningtypen:
– 3 vrijstaande levensloopbestendige woningen (verkocht);
– 4 twee-onder-een-kap woningen (2 beschikbaar, zijnde bouwnummer 6 en 7).

De woningen worden zeer energie zuinig gebouwd A+++ en zijn voorzien van 10 zonnepanelen, balansventilatie en vloerverwarming middels een warmtepomp die in de zomer ook kan koelen.

De architectuur kenmerkt zich door een historische opzet met moderne detailleringen. De lintbebouwing langs de N271 wordt extra versterkt binnen de bebouwde kom. De woningen zijn gesitueerd op royale kavels in een door een landschapsarchitect ontworpen groenstructuur en zijn ruim van opzet. Het samenspel van deze twee geledingen maakt van Bakkershof een fijn woonmilieu.

De plattegronden van de woningen zijn gebruiksvriendelijk en ruim van opzet. Voor de twee-onder-een kap woningen kan op de tweede verdieping gekozen worden voor een dakraam plus wand t.b.v. een vierde slaapkamer. Bij de levensloopbestendige variant wordt de begane grond uitgebreid met een badkamer en slaapkamer.

Door de kleinschaligheid van het plan is er veel inspraak in de afbouw mogelijk en kan het echt als uw droomhuis gebouwd worden. De bouw van dit nieuwbouwproject is inmiddels gestart en de oplevering staat medio 2024 gepland.

Bijzonderheden:
– Gebouwd onder Bouwgarant;
– Kavels van 272 en 277 m²;
– De halfvrijstaande woningen hebben een woonoppervlak van 147 m² en zijn voorzien van 3 slaapkamers en 1 badkamer en een mogelijkheid voor een 4e slaapkamer op de 2e verdieping.
– Het totale woonoppervlak is exclusief garage van 16m2; De inhoud bedraagt ca. 607 m3 exclusief garage.
– Optie om een extra slaapkamer op de zolder te realiseren;
– Inclusief 4 spotjes begane grond en 6 spotjes in de badkamer op dimmer;
– De woningen worden compleet opgeleverd met luxe sanitair en inclusief een Keukencheque € 2.500,- incl. btw bij Geurts van Bergen te Gennep;
– In 2024 valt deze koopsom onder de NHG-grens en kunt u goedkoper financieren als u verder aan de voorwaarden van NHG voldoet.

Op de website www.bakkershofmilsbeek.nl kunt u alle aanvullende informatie vinden.

  • 147 m2
  • 272 m2
  • 4

Kenmerken Rijksweg 35bwno. 7

Overdracht

Vraagprijs€ 429.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte272 m2
Woonoppervlakte147 m2
Inhoud607 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2023
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA+++

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Rijksweg 35bwno. 7

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

17.129

Vergelijkbaar woningaanbod