Start verkoop Huissens Hoogh fase 3

De start verkoop begint al snel, maar je hebt nog geen informatie gezien over bijvoorbeeld meerwerkopties (uitbouw, dakkapel, extra slaapkamer)? Goed nieuws! Alle beschikbare verkooptekeningen, optietekeningen en prijzen zijn nu toegevoegd aan de website als download. Bekijk ze snel bij jouw favoriete bouwnummer!

Je leest op deze pagina precies welke stappen je doorloopt vanaf aanmelding voor Huissens Hoogh fase 3, tot het tekenen van je contract. Handige bijkomstigheid: In Huissens Hoogh heb je zelfs de mogelijkheid om digitaal te tekenen voor jouw droomwoning!

Stap 1: Aanmelden

Een belangrijke 1e stap is dat je je bij ons aanmeldt als belangstellende voor jouw droomhuis. Dat doe je door op het hartje te klikken bij het woningtype dat je bevalt of je vult jouw gegevens in bij het woningtype van je keuze. Om je vanaf dinsdag 11 juni 17.00 uur in te kunnen schrijven voor de woningen heb je een Mijn Eigen Huis-account nodig. Zorg dus dat je die alvast aan maakt!

Stap 2: Voorkeuren

Op de dag dat de verkoop start ontvang je een mail, zodat jij je direct online kan inschrijven voor de woning van je dromen. Alle informatie waarop jij jouw keuze kunt baseren komt beschikbaar op de website én in jouw account. Tijdens de inschrijfperiode en tot aan de sluitingsdatum (van 11 juni 2019 17.00 uur tot 18 juni 2019 17.00 uur) kun je je voorkeuren wisselen, woningen uit je lijstje verwijderen of toevoegen. Deze wisselingen worden direct in ons systeem opgeslagen. Jouw inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Let op! Je krijgt bovengenoemde e-mail alléén als je je interesse kenbaar hebt gemaakt voor één of meerdere woningtypes van het desbetreffende project. Heb je de mail niet ontvangen, maar wil je je wel inschrijven voor de woningen? Geen probleem. Maak een Mijn Eigen Huis-account aan, log in en je kunt je alsnog inschrijven voor de woningen.

Stap 3: Toewijzing

Wij wijzen de woningen toe op basis van alle voorkeuren die wij binnen krijgen (maximaal 5 voorkeurswoningen per belangstellende).Daarbij proberen we zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. We streven naar een zo optimaal mogelijke bezetting (of: verdeling) van de bouwnummers. Als er voor een bepaald bouwnummer meerdere mensen hun voorkeur hebben aangegeven, geven we inschrijvers die een financiële check hebben geüpload, voorrang. Zijn dat nog steeds meerdere kandidaten? Dan kijken we naar de inschrijfdatum op de betreffende projectfase. Diegene met de langste inschrijving, krijgt de woning toegewezen.

Stap 4: Optie of reserve, en dan?

Wanneer de tijdlijn op toewijzing staat, zie je hoeveel dagen het nog duurt voordat de optanten en reservekandidaten bekend gemaakt worden. Heb je op de dag van de bekendmaking een optie toegewezen gekregen, dan krijg je het scherm zoals hier naast te zien is. In dit voorbeeld heb je een optie op bouwnummer 671. Wil je deze optie accepteren? Klik dan op de knop “optie accepteren”. Wil je dit bouwnummer liever niet? Klik dan op “optie annuleren”. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op. optie mijn eigen huis.

Stap 5: Afspraak maken of online kopen

Heb je jouw optie geaccepteerd? Je hebt nu de keuze om een afspraak te maken bij één van onze makelaars of om direct online je woning te kopen.

Kies je voor een afspraak maken, kies dan een dag en een dagdeel en de makelaar neemt contact met je op om een tijd af te spreken.

Kies je voor online kopen? Dan gaan wij jouw koopcontract in orde maken. Deze krijg je binnen enkele dagen in je persoonlijke account en kun je online tekenen vanaf je bank. Lekker makkelijk toch?