Skip to content

Te Koop: woonhuis Plakselaan Kavel 2 6681 DS Bemmel

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 320.000,- v.o.n.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Bemmel Plakselaan Kavel 2

Te koop

In plan Plakse Wei, aan de Plakselaan te Bemmel, worden twee royale bouwkavels (1 en 2) van 847 m² en 921 m² aangeboden. Een unieke kans om op een mooie kavel uw droomhuis te verwezenlijken. De kavels liggen gunstig gesitueerd op het zuiden. Alle benodigde informatie kunt u nalezen in bijgaande kavelpaspoorten.

Kavel 2 is nog beschikbaar, kavel 1 is verkocht.

Aan de noordelijke kernrand van Bemmel, in de hoek van De Plak en de Plakselaan wordt het gloednieuwe woningbouwplan Plakse Wei – met in totaal ca. 60 woningen – gerealiseerd. Hier woon je prachtig. Alles valt hier op zijn plek: de rust en de gezelligheid van het Betuwse dorp Bemmel, de ligging vlakbij Park Lingezegen, de ideale ligging tussen Arnhem en Nijmegen en de optimale bereikbaarheid vanwege uitstekende ontsluitingen naar het landelijke wegennet. Met deze goede combinatie weet dat je een fijne plek krijgt om thuis te komen.

Wonen in een veelzijdig dorp

Bemmel is veelzijdig. Het voorzieningenniveau is goed en divers: het dorp heeft een ruim aanbod van winkels aansluitingen via het openbaar vervoer. Op het gebied van sport, ontspanning en verenigingsleven is genoeg te beleven. Voetballen, tennissen of misschien ruitersport? Het kan er allemaal en nog veel meer. Bemmel kent een jaarlijkse Dweildag met dweilorkesten uit binnen- en buitenland en er is een jaarlijkse ponymarkt.

Lingewaard in een notendop

Bemmel maakt onderdeel uit van de gemeente Lingewaard, een uitgestrekte gemeente met 8 kernen: Angeren, Bemmel, Doornenburg, Gendt, Haalderen, Huissen, Loo en Ressen. Bemmel heeft ca. 12.550 inwoners. De gemeente Lingewaard telt ca. 45.850 inwoners en zal in de komende jaren nog verder groeien. Het open karakter van het landelijke gebied blijft gehandhaafd. Lingewaard is rijk aan weidse, groene en waterrijke natuur, omgeven door de Waal, de Rijn en het Pannerdensch Kanaal. Vanwege de vele tuinderijen met bloemen en groenteteelt wordt Lingewaard ook wel het Westland van het Oosten genoemd. De ligging tussen Arnhem en Nijmegen biedt de gemeente het beste van de twee steden: aantrekkelijke stadscentra met de leukste winkels, restaurantjes, kroegjes, uitgaansgelegenheden, kunst, cultuur, vele onderwijsinstellingen waaronder de Radboud Universiteit en uitstekende zorgvoorzieningen. In 20 autominuten zijn beide steden gemakkelijk te bereiken.

Vrije tijd en ontspanning

Voor ontspanning hoef je niet ver weg. Lingewaard heeft namelijk veel te bieden. Wandel of fiets langs de dijken, door de uiterwaarden en niet te vergeten natuurgebied De Gelderse Poort waar je kuddes Gallowayrunderen en Konickspaarden kunt ontdekken. Steek het Pannerdensch Kanaal over met één van de drie veerponten en geniet van wat de natuur te bieden heeft. Een evenement bezoeken? Niet alleen een bezoek aan de Bemmelse ponymarkt of Dweildag maar ook de Huissense Dag, het Kersenfeest in Gendt of een bezichtiging van Kasteel Doornenburg zijn voorbeelden van aantrekkelijke uitjes. Er is nog veel meer en dus keuze genoeg voor iedereen.

Kenmerken Plakselaan Kavel 2

Overdracht

Koopprijs€ 320.000,- v.o.n.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Geen eigenschappen

Bouw

Bouwvormn.v.t.

Indeling

Geen eigenschappen

Maandlasten

Ligging Plakselaan Kavel 2

Marktcijfers van Bemmel

Gemiddelde verkoopprijs in Malden

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Malden

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Malden

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Malden

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Malden

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Malden

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod